Grill-røget laks

Klik på billedet, for at se et større billede

Klik på billedet, for at se et større billede

Klik på billedet, for at se et større billede

Beskrivelse:
Hel side laks med skind lægges på risten. Krydres med peber og Læsø sydesalt og overhældes med et pænt lag akaciehonning. Drysses derefter med nøddeflager. Laksen er fantastisk,
både som forret og hovedret.

Tilbehør til forret:
Bulgursalat med asparges og forårsløg. 2 dl. Bulgur eller couscous overhældes med 3 dl. kogende bouillon. Røres med en gaffel. Stilles til afkøling. Imens snittes 1 bundt forårsløg, og 1 bundt grønne asparges blancheres og skæres i 4 cm lange stykker. Bulguren smages til med saften af 1 Lime samt salt og peber. Det hele blandes og pyntes med lidt hakket koriander. Serveres portionsanrettet med laksen ovenpå.

Ved Grillen:
Grilles/røges i 25 minutter. Røgsmuld 5mm.

Daddy's Outdoor | CVR: 28986114 | Grønnegade 4A, 3400 Hillerød - Danmark | Tlf.: 2081 4950